ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

     Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ και ο ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, για πρώτη φορά στη σκηνή μαζί. Ήταν θέμα χρόνου να συνυπάρξουν καλλιτεχνικά γιατί το συζητούσαν και το οραματίζονταν εδώ και πολλά χρόνια

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου  θα τους απολαύσουμε στη σκηνή του Θεάτρου Γης στη Θεσσαλονίκη, σε μια πολύ ιδιαίτερη και μοναδική μουσική παράσταση. Η παράσταση αυτή αποτελεί την μεγαλύτερη καλλιτεχνική συνάντηση της χρονιάς και μια σπάνια ευκαιρία να απολαύσουμε δύο κορυφαίους ερμηνευτές μαζί, επί σκηνής. Τραγούδια που αγάπησε η Ελλάδα και μουσικές που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο.

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ και ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, δίνουν χαρά και  δύναμη στα κοινό τους, με το μοναδικό τους ρεπερτόριο και την ασύγκριτη σκηνική τους ενέργεια, στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ και του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής

Τη Φιλανθρωπική Συναυλία

διοργανώνουν  μαζί

Στο πλαίσιο συμπλήρωσης των τριάντα (30) χρόνων  λειτουργίας του

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ «ΣΤΟΡΓΗ»

και

δέκα (10) χρόνων λειτουργίας του

το ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΡΩΓΗΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΡΓΗ www.storgi.org

Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» φέτος κλείνει  30 χρόνια από την ίδρυση του

1991-2021. Τριάντα χρόνια συμβάλει ουσιαστικά με υπηρεσίες και έργα στη καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου.

Το πρώτο μεγάλο έργο  είναι το Αιματολογικό Κέντρο «ΣΤΟΡΓΗ» το οποίο ανήγειρε και εξόπλισε ξενοδοχειακά και επιστημονικά και το χάρισε στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου».

Το δεύτερο μεγάλο έργο  είναι ο Ξενώνας Φιλοξενίας «ΣΤΟΡΓΗ» ο οποίος εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κο Προκόπη Παυλόπουλο τον Οκτώβριο του 2016. Είναι το σπίτι παιδιών ηλικίας 0 – 18 ετών, όταν έρχονται μαζί με τους συνοδούς τους για θεραπεία ,στα Παιδοογκολογικά Τμήματα των Νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο και Παπανικολάου, από περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης. Προσφέρει στέγη, φροντίδα, ασφάλεια και στηρίζει τις οικογένειες οι οποίες τεκμηριωμένα αντιμετωπίζουν,εκτός των άλλων,  οικονομικές δυσκολίες και προβλήματα  διασφαλίζοντας την  καθημερινότητά τους, με τρόφιμα και λοιπά αγαθά βασικής ανάγκης.  Καλύπτει, όταν  και όπου χρειάζεται δαπάνες και έξοδα ιατρικών εργασιών, σε εξωτερικά ιατρικά κέντρα, προμήθεια πρόσθετων εξαρτημάτων, οφθαλμικών, άκρων  κ.λ.π. που  δεν μπορούν να καλυφθούν από αλλού.

Ο Σύλλογος «ΣΤΟΡΓΗ» μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει καμία κρατική ή ευρωπαϊκή επιχορήγηση. Τα έσοδα της «ΣΤΟΡΓΗΣ» προέρχονται αποκλειστικά από  συνδρομές των μελών της, εκδηλώσεις τις οποίες διοργανώνει, χορηγίες και δωρεές.

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΡΩΓΗΣ – www.dkaa.gr

To Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, που κύριος σκοπός του όλα αυτά τα χρόνια είναι να βοηθάει ιδρύματα και ανθρώπους στη καθημερινότητά τους, αλλά παράλληλα να κινητοποιεί την κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο μέσα από καλές πρακτικές και επιτυχημένα παραδείγματα ώστε να αναπτυχθεί μία κουλτούρα εθελοντισμού και αλληλεγγύης ειδικά στις νέες γενιές. Και όλα αυτά ενώνοντας τις δυνάμεις μας για να πετυχαίνουμε μεγαλύτερα αποτελέσματα και να αποδεικνύουμε ότι η γεωμετρική πρόοδος είναι πολύ καλύτερη της αριθμητικής, τουλάχιστον όσο αναφορά την προσφορά.

Το 2018 το Δίκτυο ψηφίστηκε από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNESCO ως βέλτιστη πρακτική για τη χώρα μας και παρουσιάστηκε στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριό της στο Παρίσι ως ελληνικό πετυχημένο Project.

Με τη συμμετοχή σας στηρίζετε το έργο του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή» και  του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 Θεσσαλονίκη – Θέατρο Γης –         ‘Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμές εισιτηρίων:    30€,     20€ ,    15€ 

Προπώληση εισιτηρίων:www.ticketservices.gr

και στα καταστήματα Public