Παιδοογκολογικά Νοσοκομεία Θεσσαλονίκης ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ & ΑΧΕΠΑ

Ο Σύλλογος ΣΤΟΡΓΗ συνέβαλλε και εξακολουθεί να συμβάλλει στον εξοπλισμό των 2 ογκολογικών αιματολογικών παιδιατρικών κλινικών που λειτουργούν στην Θεσσαλονίκη, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ τα οποία εξυπηρετούν όλη την Βόρεια Ελλάδα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα νοσηλείας για τα παιδιά.

Με σκοπό να καλύψει πλήρως τις ανάγκες νοσηλείας και θεραπείας των παιδιών που νοσούν, μισθοδοτεί μια βιολόγο στο ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Νοσοκομείο  για τις ανάγκες της ογκολογικής παιδιατρικής κλινικής καθώς και μια ψυχολόγο στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για τις αντίστοιχες ανάγκες της ογκολογικής παιδιατρικής κλινικής.

Χρηματοδότησε κλινικοεργαστηριακές ερευνητικές εργασίες που αφορούσαν μελέτες –  αναλύσεις του DNA, γενετικού υλικού των καρκινοπαθών μεταλλάξεων που παρουσιάζονται στους όγκους των παιδιών καθώς η ανάλυση του DNA βοηθά την επιλογή του κατάλληλου θεραπευτικού σχήματος για κάθε περίπτωση.

Πέραν των άλλων, ο Σύλλογος ΣΤΟΡΓΗ συμπαρίσταται στους γονείς των καρκινοπαθών παιδιών όπου και όπως μπορεί.

Η ΣΤΟΡΓΗ προσφέρει δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στα δυο αυτά νοσοκομεία τις γιορτινές περιόδους των Χριστουγέννων και του Πάσχα με σκοπό να γεμίσει τα πρόσωπά τους με χαμόγελα.

paidoogkologiko-ippokrateio-axepa