ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ “ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΣΤΟΡΓΗ” ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΘΕΡΜΗΣ

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Θέρμης, διοργανώθηκε,απο το Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών “ΣΤΟΡΓΗ” με πολύ επιτυχία  για 3η συνεχή χρονιά, μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά και σε όλη την οικογένεια.Οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι της “ΣΤΟΡΓΗΣ”διασκέδασαν με πρωτότυπες και δημιουργικές δραστηριότητες οι οποίες ήταν διασκορπισμένες στο πάρκο.Με την καθοδήγηση παιδαγωγών ,εκπαιδευτών και πολλών εθελοντών τα παιδιά έπαιξαν ΤΕΝΝΙΣ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ. Ήρθαν σε επαφή με τη ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ,έκαναν ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ – ΧΗΜΕΙΑΣ,STEM,FACE PAINTING,έφτιαξαν διάφορες ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ και έπαιξαν ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ  ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ. Λειτουργούσαν επίσης ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΟΔΑΣ και ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ.Μια όμορφη,ηλιόλουστη Κυριακή γεμάτη παιδικές φωνές,γέλια,πικ νικ στο πάρκο με την υποστήριξη του μεγάλου χορηγού  “Lidl Hellas” και την προσφορά πλούσιων εδεσμάτων για μικρούς και μεγάλους.Πολλοί ακόμα επώνυμοι επαγγελματίες της πόλης προσέφεραν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης έγινε απο την κα Πάνου Αλεξία μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου “ΣΤΟΡΓΗ”και την ομάδα του Συλλόγου.

 

Η Κυρία Τίμη Μπακατσέλου Πρόεδρος του Συλλόγου “ΣΤΟΡΓΗΣ”, η Γενική Γραμματέας Κυρία Ιωαννίδου Μαρία και τα μέλη του Δ.Σ Κυρίες Μπίρου  Ιωάννα και Πάνου Αλεξία,μοιράστηκαν τη χαρά και τον ενθουσιασμό των μικρών και μεγάλων φίλων της “ΣΤΟΡΓΗΣ”.Χαρακτηριστικά στιγμιότυπα.