Επίδειξη Μόδας από το VLASSI HOLEVA με  συμμετοχή και της AVANTI FURS ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ»

Διοργάνωσε, Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022  Επίδειξη Μόδας, με παρουσίαση από το VLASSI HOLEVA της Haule Couture συλλογής του ,με  τη συμμετοχή και της AVANTI FUR στο Grand Ballroom του Hyatt Regency Thessaloniki.

Ήταν όλοι εκεί, για καλό σκοπό. Τους υποδέχτηκε με χαρά  η Πρόεδρος  κυρία Τίμη Μπακατσέλου, πλαισιωμένη από τα άοκνα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ».

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης με τη σύζυγό του.

Η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Καλαμαριάς κ. Βάσω Νικολέττου.

Δυναμικά έδωσαν το παρόν με τις χορηγίες τους :

  • Η Dr Prinou, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 , YIANNI, BOUNTOURI RANIA,

Αlice Dikaiou I, Technology & Human Resources, ΙΑΚΕΝΤΡΟ

Οι χορηγοί επικοινωνίας με προβολή για τις δράσεις και το έργο του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ».

  • Το Voria.gr, v-woman.gr, Ka-business/Καινοτομία Aνάπτυξης,

Μέσα σε ένα ζεστό, λαμπερό περιβάλλον, γεμάτο από τις όμορφες παρουσίες των μοντέλων και τις εμπνευσμένες δημιουργίες των σχεδιαστών, οι εθελοντές και οι φίλοι του Συλλόγου, απόλαυσαν ευχάριστες στιγμές, σε μια εκδήλωση, που για μια ακόμα φορά, ομολογουμένως, πέτυχε στο σκοπό της.

Η κ. Τίμη Μπακατσέλου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της και προσέφερε τιμητική πλακέτα  στον κ.VLASSI HOLEVA και στην AVANTI FURS.

Στην ομιλία της φανερά συγκινημένη αναφέρθηκε στη διαχρονική προσφορά του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ», με κάθε τρόπο, προς τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και τις οικογένειές τους, τονίζοντας «πως ο παιδικός καρκίνος μπορεί να νικηθεί, με τη στήριξη και βοήθεια των συνανθρώπων μας» και έκλεισε  νέα συνάντηση,  στις 14 Δεκεμβρίου 2022, για το gala με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό.