Η Αστυνομία, Ομάδα ΔΙΑΣ και Ομάδα Ζ κοντά στα παιδιά του Συλλόγου “ΣΤΟΡΓΗ”

 

Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου  2022, Παγκόσμια Ημέρα κατα του Παιδικού Καρκίνου
Αστυνομικοί χάρισαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά του Ξενώνα του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Μια συγκινητική πρωτοβουλία με ενδιαφέρον, ανθρωπιά, αγάπη, από  τον εν ενεργεία αστυνομικό, αρχιφύλακα και αθλητή με αναπηρία, Διογένη Τσώνη, μαζί με συναδέλφους του από την Άμεση Δράση, την ομάδα ΔΙΑΣ και την ομάδα Ζ, Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης, η οποία αγκαλιάστηκε με μεγάλη ικανοποίηση  από το Διοικητικό Συμβούλιο και την κυρία Τίμη Μπακατσέλου, Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ».

Το μεσημέρι,  στην αυλή  του  Ξενώνα του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ», έφτασαν ένα περιπολικό της αστυνομίας,  ασφυκτικά γεμάτο με  δώρα και τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τον κ. Τσώνη και τους συναδέλφους του και πέντε μηχανές με  αστυνομικούς, με τους φάρους και τις σειρήνες, να σκορπούν χαρά και χαμόγελα σε όλους. Τα παιδιά με ενθουσιασμό ανέβηκαν στις μηχανές και στο περιπολικό, με τους αστυνομικούς να τα αγκαλιάζουν και να τα προσφέρουν λίγες στιγμές ξενοιασιάς, μαζί με τους γονείς τους.

Ο αρχιφύλακας κύριος Διογένης Τσώνης, ανέφερε χαρακτηριστικά, πως προχώρησε με τους συναδέλφους του σε αυτήν την κίνηση, ώστε να δώσουν χαρά στους μικρούς αθλητές – ήρωες. “Θελήσαμε με αυτήν την επίσκεψή μας εδώ, να κάνουμε τα παιδιά να χαμογελάσουν. Θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε και τον κόσμο να βοηθάει τους συλλόγους και ειδικά τον σύλλογο «Στοργή».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ» κυρία Τίμη Μπακατσέλου υποδεχόμενη τους αστυνομικούς, τους ευχαρίστησε  και μεταξύ των άλλων είπε, πως «παρόμοιες ενέργειες φανερώνουν μεγαλείο ψυχής, είναι άξιες προς μίμηση και στηρίζουν τις προσπάθειες όλων μας, για Προσφορά και Κοινωνική Αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας. Είναι παρήγορο, πως πολλοί  Φίλοι, Χορηγοί, Δωρητές Εθελοντές προσφέρουν και ενισχύουν το έργο του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ», στηρίζουν τα παιδιά που νοσούν και τις οικογένειές τους και συμβάλουν όλοι μαζί, στην ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου».

Περισσότερες πληροφορίες για τον ξενώνα, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου “ΣΤΟΡΓΗ”, ΕΔΩ.