Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΣΤΟΡΓΗ”

Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου,τον Άγιο Βασίλη υποδέχτηκε στο πλατύσκαλο του Ξενώνα “ΣΤΟΡΓΗ” ,η κυρία Πολυτίμη Μπακατσέλου  Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών “ΣΤΟΡΓΗ “,  μαζί με τις οικογένειες.Χαρούμενες φωνές, ενθουσιασμός, χειροκροτήματα, ο Άγιος Βασίλης,  φορτωμένος με πλούσια δώρα και πολλά χαμόγελα «κατέβηκε απο το Σύλλογο «Δέντρο Ζωής” μαζί με το Ξωτικό και τη Νεράιδα. Παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες σκόρπισαν με την αγάπη τους, τα μέλη του μουσικού συγκροτήματος Νίκος Χριστίδης.

Μια ξεχωριστή γιορτή  γεμάτη ενθουσιασμό, αγάπη και συγκίνηση, με το χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο  και εκατοντάδες  χρωματιστά λαμπιόνια να φωτίζουν τον προαύλιο χώρο του κτιρίου το ¨μεγάλο σπίτι μας “, όπως αποκαλούν τα παιδιά τον Ξενώνα, ο οποίος το 2021 έκλεισε τα 5 πέντε χρόνια λειτουργίας του.

“Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου Καλές Γιορτές σε όλους,  Υγεία και όλα τα Παιδιά να είναι Χαρούμενα και Ευτυχισμένα” είπε η Πρόεδρος κυρία Πολυτίμη Μπακατσέλου σε μια ιδιαίτερα γιορταστική ατμόσφαιρα και ευχαρίστησε τους “Φίλους” που στηρίζουν το έργο του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ».