παιδική ζωγραφιά αφιερωμένη στη νίκη του παιδικού καρκίνου

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 γιορτάζεται η παγκόσμια  ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης γονέων που τα παιδιά τους πάσχουν απο καρκίνο. Ο Σύλλογος “ΣΤΟΡΓΗ” πιστός στην αποστολή και το όραμά του εδώ και 30 χρόνια, προσπαθεί και υπηρετεί το σκοπό του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συμβάλλοντας ποικιλοτρόπως στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.Έχει θέσει στη διάθεση των παιδιών και των συνοδών τους,εκτός των άλλων και Ξενώνα δωρεάν φιλοξενίας στην περιοχή της Καλαμαριάς,διασφαλίζοντάς τους ποιότητα ζωής σε ζεστό οικογενειακό περιβάλλον για να μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την ασθένεια και τη θεραπεία της.

Η μεγάλη αγκαλιά της “ΣΤΟΡΓΗΣ”παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας,συνεχίζει να τους υποδέχεται,με ενδιαφέρον,κατανόηση,φροντίδα,στοργή,αγάπη και τους δίνει τη δύναμη να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο αγώνα τους.

Με την πεποίθηση,πως ο παιδικός καρκίνος μπορεί να νικηθεί,η Πρόεδρος Κυρία Τίμη Μπακατσέλου εύχεται μέσα απο την καρδιά της  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ.