Συναυλία για την “ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΟΡΓΗ”

Το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ “ΣΥΝΘΕΣΗ”  με την υποστήριξη του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ”Ο ΦΑΡΟΣ” και υπό την Αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ. διοργάνωσε στις 13 Ιουλίου 2022 για ακόμα μια φορά, μια μοναδική Συναυλία , υπερ  του έργου  των   Συλλόγων “ΕΛΠΙΔΑ” ΚΑΙ  “ΣΤΟΡΓΗ” σε συνέχεια της στήριξης των δύο Συλλόγων  για   20  και 10 χρόνια αντίστοιχα.

Τα καλλιτεχνικά τμήματα  του  ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ “ΣΥΝΘΕΣΗ” ΩΔΕΙΟ Ζ.ΦΩΤΙΑΔΗ – ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ”ΣΥΝΘΕΣΗ” και του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ”Ο ΦΑΡΟΣ”,  ενθουσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους μικρούς και μεγάλους, με τα πολύχρωμα μπαλόνια, τα μπαλέτα, τη  μουσική και τα τραγούδια τους, αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Η κυρία Τίμη Μπακατσέλου  Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών “ΣΤΟΡΓΗ” ,φανερά συγκινημένη, επέδωσε τιμητική πλακέτα του Συλλόγου “ΣΤΟΡΓΗ¨ στον κύριο Ζαφείρη Φωτιάδη  και συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση και την υλοποίηση της Συναυλίας.

Στο χαιρετισμό της  μεταξύ των άλλων  ανέφερε, πως

 “Παρόμοιες Δράσεις Αποτελούν Φωτεινό Παράδειγμα προς Μίμηση και Ενισχύουν Βαθύτερα Ανθρωπιστικά  Αισθήματα  Αγάπης, Προσφοράς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι βρίσκονται σε Ανάγκη “.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΙΜΗ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΣΤΟΡΓΗ”

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΖΑΦΕΙΡΗ ΦΩΤΙΑΔΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ