ΤΕΛΕΤΗ “ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑΣ” ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ “ΣΤΟΡΓΗ”

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, ανήμερα του εορτασμού της «Αγίας Αικατερίνης, στον Ξενώνα του Συλλόγου  «ΣΤΟΡΓΗ», σε μια  κατανυκτική οικογενειακή ατμόσφαιρα ,πραγματοποιήθηκε Τελετή “Αρτοκλασίας”, χοροστατούντος    ιερέα  της ενορίας της περιοχής, του πατέρα Ιωάννη.

Απο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου “ΣΤΟΡΓΗ” παρευρέθηκαν, η  κυρία  Τίμη Μπακατσέλου Πρόεδρος του  Συλλόγου “ΣΤΟΡΓΗ” και οι κυρίες, Πενέλη Βούλα Αντιπρόεδρος,  Ιωαννίδου Μαρία Γενική Γραμματέας και Νίκη Παπαποστόλου Μέλος του Συλλόγου .

Τιμητική η παρουσία, για μια ακόμη χρονιά ,του  κυρίου  Νίκου Παπαποστόλου, η οικογένεια του οποίου δώρισε το εκκλησάκι, στη μνήμη της εκλιπούσης συζύγου του Αικατερίνης και βρίσκεται στον αύλειο χώρο του κτιρίου  του Ξενώνα.

Η  κυρία Τίμη  Μπακατσέλου  Πρόεδρος του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ» στο  χαιρετισμό της, σκόρπισε χαμόγελα  αισιοδοξίας ,ευχόμενη σε όλους

«ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ  ΥΓΕΙΑ»

Η  Εορταστική Χαρούμενη Ατμόσφαιρα  Ολοκληρώθηκε, με  Χριστουγεννιάτικη Μουσική,  Ευχετήριες Κάρτες των Παιδιών του Ξενώνα  και Πλούσια Κεράσματα, Προσφορά της Οικογένειας Παπαποστόλου, από τα Ζαχαροπλαστεία Παπασωτηρίου.