ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 

Μια βραδιά  με εξαίρετους καλλιτέχνες 

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ 

ΘΕΑΤΡΟ  ΓΗΣ   ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ «ΣΤΟΡΓΗ»

 τριάντα (30) χρόνια 1991-2021   

Και

δέκα (10) χρόνια  

ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΡΩΓΗΣ

Μια  ανεπανάληπτη και μαγική μουσική βραδιά για όλους τους φίλους της «ΣΤΟΡΓΗΣ» και του «ΔΙΚΤΥΟΥ»  παρέα με τις μοναδικές φωνές της Μαρινέλλας και του Μάριου Φραγκούλη

Μια φιλανθρωπική συναυλία, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Θεσσαλονίκης, με  πλήθος κόσμου να «ενώνει  τη φωνή του τραγουδώντας, για ένα καλύτερο αύριο!».  Μία μουσική παράσταση στην οποία βρέθηκαν όλοι «μια αγκαλιά, για το σκοπό της Προσφοράς, της Αγάπης, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Πολιτισμού» όπως ανέφερε στον ευχαριστήριο χαιρετισμός της η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ» κα. Τίμη Μπακατσέλου φανερά συγκινημένη. 

Ο Πρόεδρος του Δικτύου – κ. Νικόλαος Πέντζος – ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες και όλους τους συμμετέχοντες για αυτή την πολύ όμορφη και συνάμα σημαντική συναυλία καθώς τα έσοδα του Δικτύου θα κατευθυνθούν προς την υποστήριξη της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Ήταν μια κατά γενική ομολογία ξεχωριστή εκδήλωση, άξια προς μίμηση, τηρουμένων των προβλεπόμενων προληπτικών μέτρων έναντι της εξάπλωσης της Πανδημίας του Κορονοϊού, σύμφωνα με τον ΕΟΔΔΥ.

Μάθετε περισσότερα για τον Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» στο www.storgi.org και για το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής» στο www.dkaa.gr

 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Των Καρκινοπαθών Παιδιών “ΣΤΟΡΗ” κα Τίμη Μπακατσέλου

Ο Πρόεδρος του Δυκτίου Κοινωνικήσ Αλληλεγγύης και Αρωγής κ. Νικόλαος Μπέζος

Χαρακτηριστικά Στηγμιότυπα απο την εκδήλωση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

 

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ                                     ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ